Tag | Get To Know Me

Hoewel Stormland nu al een paar maanden bestaat, wilde ik toch de Get To Know Me tag doen. Ik vind tags leuk en ik vind het zelf ook altijd leuk om van anderen te lezen. Dus voila, hier leer me kennen! Door Simone Santemilo

De vraag wat mijn favoriete seizoen is heb ik maar veranderd, omdat ik alle seizoenen wel fijn vind. Nu is de vraag “welk land zou je nog willen bezoeken?”

Wanneer ben je geboren? 1 December 1995!
Hoe lang ben je? 1 meter 65
Wat dacht je toen je vanochtend wakker werd? Zal ik nog even verderslapen?
Waar ben je nu? In de kamer van mijn moeder, achter mijn moeders computer.
Wat is je relatiestatus? Ik heb een vriend!
Beschrijf jezelf kort maar krachtig: Praat regelmatig tegen random vreemdelingen, staat in het weekend vrijwillig om 7 uur op, vindt bomen erg mooi, maar hoopt verder wel normaal te zijn.
Girlcrush: Lorde. Sowieso.
Guycrush: Mijn vriend natuurlijk! Dat kan gewoon niet knapper. Maar Rocco van De Staat mag er ook wel wezen.

Lorde

Wat zou je op dit moment graag willen? Een laptop. En klaar zijn met school. En een kopje thee.
Wat is je doel in het leven? Zo’n vraag heb ik eerder al beantwoord geloof ik. Maar ik ben van gedachten veranderd. Ik heb niet één levensdoel, denk ik. Ik vind het juist belangrijk om steeds nieuwe doelen te stellen. Haalbare doelen ook, zodat ik altijd ergens mee bezig kan zijn en motivatie kan vinden.
Waar ben je bang voor? Meisjes die foundation dragen die minstens twee tinten donkerder is dan hun natuurlijke huidskleur. En nog wat andere dingen, maar die dingen zijn het niet waard om op Stormland te zetten.
Heb je een rijbewijs? Nee en dan hoef ik voorlopig ook niet. Ik heb een goede band met mijn fietsje. Hij biedt me goedkoop, milieuvriendelijk vervoer en een goede conditie.
Nagellak of lippenstift? Lippenstift. Definitely. Ik vind het belangrijker dat mijn gezicht er mooi uitziet dan dat mijn nagels een kleurtje hebben. Sowieso vind ik lippenstift het sterkste make-up product omdat je er je uitstraling zo mee kunt veranderen.
Welk land zou je nu het liefst bezoeken als het kon? Japan! En dan zou ik naar Tokyo gaan. Alles wat ik meekrijg van de cultuur fascineert me zo, ik zou dat het liefst van dichtbij willen zien. Als het dan tegenvalt, dan richt ik me wel de hele reis op voedsel, want Japans eten is hemels.
Wil je ooit gaan trouwen? Dat weet ik niet zeker. Ik vind trouwen niet nodig, maar het lijkt me wel fijn om de liefde te vieren en het schijnt financieel praktisch te zijn als je kinderen wil.
Ben je een health-freak? Oké kijk even naar wat ik vandaag tot nu toe allemaal heb gegeten; ik heb ontbeten met een broodje ei en heb daarna alleen maar chips en chocolaatjes gehad, mijn lunch heb ik geskipt. Niet zo healthy dus. Ik ben wel vegetariër en ik ben van plan een project te doen waarin ik een maand lang zo gezond mogelijk eet!

Hoe lang is je haar en wat voor kleur heeft het? Mijn haar komt net tot op mijn schouders en het is warm blond. Ik wil het nog langer laten groeien.
Welk kledingstuk of make-up item wil je nu graag hebben? Moeilijk te zeggen, eigenlijk wil ik een hele outfit. Grove zwarte schoenen met een hak, zoals deze schoenen hier, nog een high waisted broek van Topshop en een mooie trui van Stardust. Qua make-up wil ik graag een rode lipstick, een zwarte gelliner en een wenkbrauwpoeder. Oké, er werd om één item gevraagd. Dit zijn er zes. Ik kan gewoon niet kiezen!
Heb je tattoos of piercings? Ik heb in elke oorlel twee gaatjes en nog een helix. Ik heb stretchers gehad, maar die waren 5 mm, dus toen ik ze zat was kon ik ze weer terug laten krimpen.
Draag je een bril? Op dit specifieke moment niet, maar ik heb wel een bril. Ik wissel graag af tussen mijn zwarte Ray Ban (die ik van de moeder van mijn vriend heb gekregen, superlief!) en mijn lenzen.
Wat is voor jou de perfecte pizza? Een vegetarische pizza met veel kaas en verse rucola erop. Of de pizza kebab, maar ik ben vegetariër dus ik zal dat voorlopig niet meer eten.
Wat is je lievelingseten en -drinken? Sushi! En verder allemaal andere soorten Japans eten. Op de zeldzame momenten dat ik een all you can eat diner eet bij de Japanner zondig ik dan ook even en eet ik gewoon vlees en vis. Wat ik het liefst drink is thee, of een wijntje in het weekend.
Wat is je favoriete parfum? Ik heb maar twee parfums; Gina van Benefit en Chanel °5 van Chanel, van die twee is Gina mijn favoriet.
Wat was je laatste aankoop? Een eyeliner en een concealer van Sleek. Er komt nog een review van online, maar heb nog even geduld; de concealer bleek leeg te zijn en toen ik naar de winkel was gegaan om ‘m te ruilen, had ik per ongeluk de eyeliner meegenomen. Bummer.

Mijn Ray-Ban bril

Wat deed je vanochtend om acht uur? Ik bakte een eitje en maakte koffie voor mezelf en de schilder die onze deur schilderde.
Wat is je favoriete ijs? Kokos ijs! En dan het liefst in combinatie met yoghurt ijs. Ook vind ik Ben & Jerry’s heerlijk, maar ik kan niet kiezen tussen de smaken.
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Allebei. Ik sta graag vroeg op, maar ik moet dan wel vroeg naar bed gaan om fit te zijn.
Ben je een ochtend- of een avondmens? Dat hangt er een beetje van af hoe ik heb geslapen. Als ik goed slaap, functioneer ik de hele dag wel goed, als ik slecht slaap ben ik overdag moe en leef ik ‘s avonds op.
Wat zijn je plannen voor volgend jaar? Mijn diploma halen en dan lekker genieten van mijn eigen tijd. Voordat ik ga studeren wil ik namelijk minstens een jaar werken, bloggen en projecten doen.
Met hoeveel kussens slaap je? Ik lig er altijd op één tegelijk, maar er liggen meerdere kussens in mijn bed.
Ben je geordend of rommelig? Mijn kamer is op het moment een zooi, maar dat is ook zeldzaam. Normaal gesproken ben ik erg geordend.
Welke film of serie wil je op dit moment graag zien? Top of the lake! En het nieuwe seizoen van Sherlock Holmes.
Wat verwacht je in tien jaar bereikt te hebben? Ah, daar wil ik nu nog niet over nadenken. Ik hoop alleen dat ik een goed inkomen heb en dat ik dan niet te lang meer wacht met het krijgen van kinderen, als ik die dan nog niet heb.

Wat mis je op dit moment? Mijn vriend! Gelukkig zie ik hem ieder weekend. Ook mis ik een goede lunch, dus ik ga zo erg genieten van het avondeten (pasta!).
Op welk lichaamsdeel ben je het meest trots?  Op mijn gezicht. Vooral mijn neus denk ik.
Ben je verlegen? Nope. Helemaal niet. Ik praat erg makkelijk tegen mensen.
Heb je een accent? Iemand (waar ik gewoon Nederlands tegen praatte) zei ooit een keer dat ik een Amerikaans accent heb. Huh? Voor zover ik weet praat ik gewoon als een kakker.
Heb je broers en zussen? Er zijn er twee die door dezelfde ouders zijn gemaakt als ik, maar verdere details moet je maar aan henzelf vragen. Ik wil ze niet al teveel meesleuren naar internetland.
Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit? Mijn dagen bestaan meestal uit werken, school, bloggen en met vrienden omgaan. Vooral mijn werk neemt veel tijd in beslag, maar ik geniet er ook veel van.

Hier is nog een quote van Ninja van Die Antwoord, die ik kortgeleden tegen kwam, die ik voor altijd ga bewaren want het is precies wat ik denk over succes en het leven:

The more time and nrg you put into the things you love, the more money you will get, and the more doors will open for you in life.” – Ninja, Die Antwoord

Zo, laat me weten of jullie dit leuk vonden om te lezen. De tag overnemen mag gerust, ik heb ‘m zelf van Wies overgenomen. Laat het me dan wel weten, lijkt me leuk om ook over jullie te lezen! Heb je geen blog? Laat alsnog gerust een reactie achter.

Liefs, Simone

Bron foto Lorde
Bron foto Sherlock Holmes

73 Comments on Tag | Get To Know Me

 1. Sas
  4 January, 2014 at 20:45

  Leuke vragen en antwoorden. Nog de beste wensen

  Reply
 2. Sylvia Kuijsten
  18 December, 2013 at 08:40

  Ah, leuk! Ik kom net op je blog terecht, fijn om gelijk een beetje een beeld te hebben van de blogger achter Stormland ;)

  Reply
  • santemilo
   santemilo
   18 December, 2013 at 08:41

   :D ik ben niet de enige blogger hier hoor, maar 99% komt van mij. Dankje! :)

   Reply
 3. Kelly
  13 December, 2013 at 20:41

  Leuke tag!

  Reply
 4. xwiesx
  13 December, 2013 at 09:16

  yay voor haar laten groeien :)
  Leuk dat je de tag over hebt genomen <3

  Reply

68Pingbacks & Trackbacks on Tag | Get To Know Me

Leave a Reply

%d bloggers like this: