Een Betaalbare Kerst

December is volgens velen de leukste maand van het jaar, maar misschien ook wel de duurste. Je geld gaat op aan sinterklaascadeautjes, kerstlichtjes, snoepgoed, feestjes… En dan moet je er natuurlijk ook nog stralend uitzien. Om niet teveel geld kwijt te raken aan een stralende verschijning met kerst heb ik voor jullie drie goedkope en complete party outfits samengesteld! Door Simone Santemilo

Onder de €30
Deze outfit kost in totaal maar €27,37. Dat is heel weinig voor een complete outfit, zeker als je je bedenkt dat daar ook nog schoenen bij zitten. De jurk is schattig en de rode pumps maken de outfit classy. De beanie, die je niet snel in een kerstoutfit zou verwachten, geeft een speelse draai aan het geheel. Zo ben je partyproof, maar toch heel anders dan de rest.

Jurk Mart Of China €5,90
Pumps Mart Of China €9,83
Beanie Asos €6,16
Panty Asos €5,48

Onder de €50
Deze outfit kost in totaal €45,19. Dat is ook niets voor een kerstoutfit. Deze outfit is wat meer classy; de peplumjurk is ontzettend vrouwelijk en de rode panty geeft kleur aan de outfit. Omdat het al zo elegant is, kunnen er best platte schoenen bij; dit danst ook wat fijner! De strik geeft de finnishing touch. Je kunt je haar in een knot dragen en daar de strik omheen doen, maar je kunt ‘m ook vastmaken aan het uiteinde van een vlecht; hangt er van af of je voor classy gaat of voor schattig.

Jurk New Look via Asos €17,80
Flats New Look via Asos €10,95
Haarstrik Asos €6,85
Panty Gipsy via Asos €9,59

Onder de €75
Deze outfit kost in totaal €72,36. Dit is de duurste van de drie, maar nog steeds niet duur. Per item betaal je ongeveer €15, dat is echt weinig. Deze outfit is het netst van al, maar de nepleren rok en de roodfluwelen schoenen maken het bijzonder. Vooral de schoenen vind ik mooi, ik hou van fluweel; dat is ook erg in de mode momenteel.

Blouse Mart Of China €8,21
Rok Romwe €14,05
Blazer SheInside €22,97
Flats Asos €19,18
Panty’s H&M €7,95

Wat vinden jullie van deze outfits? Welke is je favoriet? Laat het me weten!

Liefs, Simone

37 Comments on Een Betaalbare Kerst

36Pingbacks & Trackbacks on Een Betaalbare Kerst

Leave a Reply

%d bloggers like this: