Make-Up | MAC To The Future

Hoera en halleluja. Ik heb ein-de-lijk een lippenstift van MAC. En dan wel een heel mooie; To The Future uit de pro longwear collectie. Ik kreeg deze lippenstift voor mijn verjaardag van lieve vriendinnetjes Inci en Bo en hoewel dit cadeau nogal een verhaal heeft, ben ik er uiteindelijk erg blij mee. Nu ben ik ingewijd in de wereld van magisch mooie cosmetica. Door Simone van Aalten

Toen ik de lippenstift uit het doosje haalde en de dop eraf klikte schrokken we alle drie. Bo had de lippenstift besteld van de Douglas site, Inci had me zelf nog de kleur uit laten kiezen. Zoals je hier kunt zien wordt To The Future aangegeven als een donkerrode, haast bruine kleur. Maar de kleur die ik op mijn verjaardag in handen had was verre van donkerrood.

To The Future is een pastel roze kleur, met een nude / zalmroze ondertoon. Echt een babykleurtje, heel lief. Veel schattiger dan zo’n zware rode kleur. Ik was wel even verbijsterd. Met gespeeld enthousiasme probeerde ik het te verbergen, maar Bo had me door. Omdat zij en Inci het geen probleem vonden dat ik dit niet de juiste kleur vond, besloot ik de lipstick op Marktplaats te zetten zodat ik van dat geld dan weer een nieuwe, rode lipstick kon kopen. Maar vlak voordat ik de Martplaatsfoto’s wilde maken deed ik de lippenstift toch op om zeker te weten dat ik ‘m niet wilde houden. Toen veranderde ik van gedachten.

Dit is de MAC lippenstift als ‘ie dicht is. De huls is echt prachtig, ik heb zin om er mee door een drukke straat te rennen en naar random mensen te roepen: “Kijk eens wat ik heb gekregen!”
De huls is van een matzwart, koud materiaal gemaakt, waar subtiele glinsters in zitten die oplichten in het zonlicht. In tegenstelling tot de klassieke MAC-lipsticks is deze huls cilindervormig in plaats van kogelvormig. Beide vormen vind ik mooi. De dop van de huls zit goed vast, het maakt een mooi klikgeluid als je hem losmaakt.

Swatchy-swatchy op mijn bemoedervlekte arm. Je ziet dat To The Future mat is en goed gepigmenteerd. De structuur is zacht en creamy en dat blijft het ook als het op je lippen zit; het zal niet uitdrogen zoals bij vele andere lippenstiften gebeurt. Hoewel de lippenstift pro longwear is, valt het mee hoe lang ‘ie blijft zitten. Bijwerken hoeft nauwelijks, tenzij je gaat eten of drinken; dan gaat je de lippenstift eraf. Toch ben ik er tevreden over. Normaal gesproken durf ik nauwelijks mijn mond te bewegen als ik lippenstift draag die afgeeft. Ik heb dan het gevoel dat als ik iets te duidelijk articuleer, de lippenstift meteen tot aan mijn voorhoofd zit. Bij deze lippenstift heb ik dat echt totaal niet.

En dit is dan To The Future op mijn lippen. In het echt is de kleur wat minder fel, meer zoals op de foto van de swatch. Zoals je ziet trekt de lippenstift een heel klein beetje in de lijntjes, maar dit is niet problematisch. De lipstick gaat goed samen met mijn eigen lipkleur; als het een beetje vervaagt, valt het niet op. De kleur is erg licht, maar net niet té licht. Hoewel ik deze kleur het snelst in de zomer zou dragen, is hij ook geschikt voor de winter aangezien het een basic kleur is.

Conclusie Deze lippenstift is perfect voor iemand wiens stash nog klein is, zoals ik. Ik vind dat de basis van je make-up collectie van goede kwaliteit moet zijn en dat is deze lippenstift zeker. Ook is deze kleur makkelijk toe te passen in verschillende looks als je een lichte huid hebt.  Als je huid niet zo bleek is als mijn huid raad ik aan een donkerdere kleur te kopen. De lippenstift is te koop bij een aantal filialen van Douglas, bij de MAC Counters en op de webshop van Douglas.

Begin januari doe ik trouwens een winactie. Dan geef ik twee kleuren van MAC weg; Russian Red en een tweede kleur die ik nog moet uitkiezen – ik overweeg Taupe. Dus hou Stormland in de gaten, ieder meisje wil namelijk een lipstick van MAC. Als je overigens een suggestie hebt voor de tweede kleur om weg te geven, voel je vrij een reactie achter te laten!

Heb jij al een lipstick van MAC? Zo ja, welke kleur en bevalt ‘ie goed?

Liefs, Simone

36 Comments on Make-Up | MAC To The Future

 1. Bo
  15 January, 2014 at 15:15

  Mooie kleur is het, prachtig!

  Reply
 2. xwiesx
  12 January, 2014 at 10:10

  Ik vind hem je prachtig staan <3

  Reply
 3. annajirina
  24 December, 2013 at 11:42

  Wat een mooie kleur!

  Reply
 4. Kelly
  18 December, 2013 at 21:23

  Wat een mooie kleur is dit!

  Reply
 5. kato
  18 December, 2013 at 19:40

  prachtig!! xx

  Reply
  • santemilo
   santemilo
   18 December, 2013 at 20:26

   Dankje :D

   Reply
 6. BeautyGlitter
  18 December, 2013 at 12:44

  Ik heb een aantal MAC lipsticks en ze bevallen me super! Dit kleurtje is ook heel mooi!

  Reply

28Pingbacks & Trackbacks on Make-Up | MAC To The Future

Leave a Reply

%d bloggers like this: