Go There | Beau Make-Up Stores Groningen

Één van de beste ontdekkingen die ik tot nu toe heb gedaan in de stad Groningen is deze winkel, Beau Make-Up Stores. De winkel hoort bij Skins, maar is meer gericht op goedkopere merken en jonge mensen. En het is ge-wel-dig. Beau verkoopt onder andere Sleek, Embryolisse en Real Techniques, de droommerken die bijna nergens te koop zijn. Ik voelde me verplicht dit met jullie te delen. Door Simone van Aalten

Schappen vol met Sleek

De 28e van November werd de winkel geopend. De winkel is een initiatief van de eigenaren van Skins in Groningen en doelt erop producten te verkopen die populair zijn op beautyblogs maar verder nergens anders te koop zijn in Nederland, behalve op webshops. Skins verkocht sowieso al Teeez en Sleek, maar nu is de collectie verplaatst naar Beau en uitgebreid met nog meer geweldige merken.

Kwasten van Real Techniques

Een bekend merk dat door Beau wordt verkocht is onder andere Real Techniques. Samen met Zoeva is Real Techniques één van de populairste betaalbare merken die kwalitatief goede kwasten verkopen. Ik had sowieso al een oogje op deze kwasten maar toen ik in de winkel voelde hoe zacht ze waren werd ik spontaan verliefd. Helaas voor Real Techniques heb ik nu toch een ander – mijn Zoeva kwastenset heeft mijn hart gestolen, er komt nog een artikel over online. Maar als ik ooit mijn verzameling kwasten wil uitbreiden is dit een merk waar ik zeker mijn geld aan zou uitgeven.

Embryolisse Crèmes

Ook Embryolisse is een merk waar menig beautyliefhebber vrolijk van wordt. Ik heb het ontdekt in dit artikel van Diana en in tegenstelling tot andere producten waar ik reviews van lees is deze crème niet meer uit mijn hoofd te bannen. Zodra mijn portemonnee toe is aan het kopen van een nieuwe crème is Embryolisse aan de beurt.

Verzorgingslijn Time Balm van The Balm

Je kunt ook van heel veel huidverzorgingsproducten samples krijgen, dat vind ik echt heel fijn. Zo kan ik het vast uitproberen voordat ik geld heb om het product te kopen. Vandaag nog kreeg ik een tasje mee met – even tellen – negen samples en een kortingsbon. Ik heb nog nooit zoveel samples meegekregen! Hierboven zie je huidverzorging van The Balm en hieronder zie je producten van Natura Siberica. The Balm heeft ook nog een make-up lijn.

Producten van Teeez

Hier onder en hierboven zie je producten van Teeez. Ik kende het merk niet, maar ik wil het graag uitproberen; de collectie ziet er prachtig kleurrijk uit en ik heb al twee nagellakjes op het oog. Voordeel: het is heerlijk betaalbaar.

Nog meer Teeez. Ik ben erg trots op deze foto.

Tot slot nog een selfie in de grote spiegel van Beau want ik ben natuurlijk hipstaaaaa. Het was nog best spannend om al deze foto’s te maken, but I did it! Gelukkig was er niemand anders in de winkel behalve de verkoopster.

Wat mij betreft is dit nu al één van mijn favoriete winkels in Groningen. De laatste dagen kom ik er vaak langs, gewoon om te kijken en te genieten van de prachtige inrichting en de mooie producten. Ik mag mezelf ook wel lucky noemen want dit is de enige en eerste Beau in Nederland. Niet alleen de producten zijn goed en betaalbaar maar ook de service is fijn. De verkoopsters zijn vriendelijk en adviseren je maar al te graag. Ook weten ze precies wat populair is in bloggerland (namelijk de producten die zij verkopen hihi).

Wie in Groningen woont of de stad nog wil bezoeken moet hier zeker rondkijken. Zeker omdat je merken als Sleek nergens anders in Nederlandse winkels kunt kopen. Ook als je alleen maar wil rondkijken en swatches wil maken is deze winkel de moeite waard – zo weet je later wat je op internet moet bestellen en kun je genieten van de prachtige uitstraling van Beau. Dikke vette aanrader dus!

Kende jij Beau al en ben jij er al geweest?

Liefs, Simone

19 Comments on Go There | Beau Make-Up Stores Groningen

 1. Lotte
  17 December, 2013 at 19:28

  Oeh, ik had hier al over gelezen! Wat heerlijk! Echt heel jammer dat ik nooit in Groningen kom!

  Reply
  • santemilo
   santemilo
   17 December, 2013 at 21:06

   Ah waar had je het gelezen dan? :) en moet je doen, Groningen is echt een leuke stad voor winkelen & uitgaan!

   Reply
 2. Rosie
  17 December, 2013 at 16:18

  Wauw wat een mooie fijne winkel lijkt me dit! Ik woon zelf niet in de buurt van Groningen maar mocht ik er in de buurt zijn ga ik zeker langs, heel erg gaaf :) !

  Veel liefs van Rosie

  Reply
  • santemilo
   santemilo
   17 December, 2013 at 16:20

   Groningen is een erg leuke stad, best een stedentripje waard, zeker als je weet waar de kleine leuke winkels zitten

   Reply
 3. xwiesx
  17 December, 2013 at 11:09

  Ik heb zelf twee sets Real Techniques kwasten en ik ben enthousiast!
  Die winkel klinkt echt zo fijn. Sleek vind ik zelf ook een leuk merk. Toevallig kocht ik van de week de Embryolisse Lait Crème concentré. So far vind ik hem fijn! (:

  Reply
  • santemilo
   santemilo
   17 December, 2013 at 11:11

   Ik ga sowieso al die merken proberen daar!

   Reply
 4. Maureen
  17 December, 2013 at 08:08

  Omg wauw! Ik wil al heel lang real techniques kwasten! Ik koop ze ook liever in de winkel, lekker geen verzendkosten. Kan gratis reizen met ov! Hier moet ik in Januari zeker nog eens naartoe! Want vanaf februari tot eind juni moet ik stage lopen en heb ik geen tijd en daarna ben ik mijn ov ook nog eens kwijt.. En omg ik hou ook enorm veel van sleek, dus perfect!! Is het makkelijk te bereiken vanaf station Groningen? En weet je toevallig hoeveel de real techniques kwasten ong kosten?

  Reply
  • santemilo
   santemilo
   17 December, 2013 at 08:13

   Aah wat tof! Wat fijn dat je gratis kunt reizen. Een setje kost ongeveer €25, dat is goedkoop als je het vergelijkt met MAC, waar één kwast al minimaal €22 is. Lopen is wel te doen als je vanaf het station komt, dan kun je ook langs andere winkels gaan, maar je kunt ook de citybus lijn 22 pakken en op de grote markt uitstappen, die gaat om het kwartier. Laat me weten als je er heen bent geweest, ben wel benieuwd naar reviews enzo! :)

   Reply
   • Maureen
    17 December, 2013 at 17:27

    Ah dankjewel! Ja op internet zijn ze meestal 26 en dan komen er nog verzendkosten bij, dus dit is inderdaad beter. Ik wil graag de stipling brush, de core collection en de starter set. Dus dat is samen best wel veel geld. Maar heb het er zeker voor over, dus dat word sparen en dan voor februari nog even de trein pakken na Groningen! Gelukkig maar een uurtje reizen ong. Ik wil ze echt al zo lang haha, maar geef het geld telkens weer ergens anders aan uit..

    Reply
    • santemilo
     santemilo
     17 December, 2013 at 17:32

     Herkenbaar haha! Maar zo leer je jezelf ook beter sparen :D

     Reply

9Pingbacks & Trackbacks on Go There | Beau Make-Up Stores Groningen

Leave a Reply

%d bloggers like this: